Håndtørrer hygiejneHygiejnisk håndtørrer

Veltia håndtørrer er udviklet med henblik på, at den skal fungere som en effektiv og hygiejnisk del af at vaske og tørre hænder.

 

Veltia håndtørrer kan også med fordel bruges i forbindelse med håndvaske i køkkener, fødevareindustriens ”high risk zoner”, autoværksteder, den sorte industri, på færger, i
tog – kort sagt ”alle steder hvor der hyppigt vaskes hænder
og der er brug for hurtig og effektiv håndtørring.

 

Håndtørren tørrer hænderne på ca. 15 sekunder, uden at hænderne behøver at berøre maskinen. Zonen hvor hænderne føres ind er fremstillet med indstøbt Microban. 

microbanMicroban er et antibakterielt materiale der er indbygget i plastdelene i området, hvor man fører sine hænder ned for tørring. Materialet kan ikke vaskes eller slides væk, men vil være til stede i hele produktets levetid. Dette er med til at gøre Veltia meget hygiejnisk at bruge samtidig med at den blæser med kold luft.

Microban som en indbygget del af en Veltia håndtørrer er tænkt som en ekstra hygiejnisk foranstaltning til den normale rengøringsprocedure og ikke en erstatning. Det vil derfor altid være en god idé sammen med den øvrige rengøring at aftørre din Veltia, så den altid fremstår ren og indbydende klar til brug. Se vores artikel med ofte stillede spørgsmål om microban.

 

Håndtørreren opsamler automatisk overskydende vand i indvendig beholder. Dermed undgås vand på gulvet.

 

Veltia håndtørrer er et hygiejnisk og besparende alternativ til de gængse håndtørrere, papir servietter eller håndklæderuller.

 

Ville du ikke gerne slippe for at tømme toilet skraldespande flere gange dagligt, for at dine toiletfaciliteter tager sig godt ud? Løsningen er en Veltia. En robust, stilren og strømbesparende nyhed på håndtørrer markedet.

 

For yderligere hygiejne tilsætning er det muligt at tilsætte Zero Smell gel, du kan læse meget mere om denne mulighed her

 

Læs mere her om de unikke kendetegn, eller udregn, hvor meget du vil spare i vedligeholdelse ved at vælge en Veltia håndtørrer.