DameibrugBehagelig og effektiv håndtørring på ca. 15 sek.

Veltia har et verdensomspændende patenteret system og er en af verdens mest eksklusive og innovative håndtørrer.

Denne innovative håndtørrer fjerner hurtigt al vand fra dine hænder takket være en konstant kraftig luftstrøm – op til 200 km/t igennem 300 små lufthuller.

 

Luftstrømmen i Veltia håndtørring tørrer hænderne hurtigere end konventionelle varmluftstørrere og uden drypning, fordi vandet bliver opsamlet i en afløbsbeholder inde i tørreren.

 

Hænderne kommer ikke i kontakt med nogen del af Veltia håndtørreren i modsætning til brug af håndklæder. Veltia er derfor hygiejnisk og samtidig slipper du for generne ved vaskeri og papiraffald. Dertil kommer, at Veltia kræver et minimum af vedligehold.

 

Veltia håndtørrer har følgende egenskaber:


Behagelig og let i brug

Veltia udmærker sig ved at tørre hænderne effektivt på kort tid uden at udtørre huden. Håndtørren har et relativt lavt lydniveau.
Våde hænder føres ned i håndtørren, de indvendige sensorer aktiverer luftstrømme, som igennem 300 små lufthuller hurtigt og effektivt tørrer hænderne på ca. 15 sek. Hvis man lader hænderne være i håndtørreren i længere tid, vil den stoppe automatisk efter 25 sekunder.

Hygiejnisk

Veltia håndtørrer tørrer med uopvarmet luft, hænderne berører ikke håndtørren, og det overskydene vand opsamles automatisk i en beholder - Det gør Veltia håndtørren til en meget hygiejnisk løsning. Veltia hjælper dig med at holde dine toiletfaciliteter hygiejniske, rene og ordentlige. Læs mere om Hygiejne og Veltia

Økonomisk i brug

illustrationNår først systemet er installeret og fungerer, er den eneste omkostning elektricitet. Veltia Håndtørrer er langt billigere i brug end papirhåndklæder eller håndklæderuller. I forhold til gængse håndtørrere udmærker Veltia sig i en kort tørretid på ca. 15 sekunder imod en gennemsnitslig tørretid på 30-45 sekunder på andre håndtørrere. Den nye teknologi uden et varmelegeme sørger for, at strømforbruget er meget lavt.
Læs mere om økonomien ved en Veltia

Design

Håndtørren der pynter i ethvert miljø. Enkelt, smukt og stilfyldt design. Klik her for at se de mange farve muligheder med Veltia håndtørrer

Enkel vedligeholdelse

Vand fra hænderne bliver opsamlet i en opsamlingsbeholder, så gulvet forbliver tørt. Ud over ikke at skulle genfylde papir, skifte håndklæder eller håndklæderuller, er der heller ikke længere en masse papiraffald, som skal bortskaffes. Enheden er designet til at være enkel at vedligeholde og skal blot tømmes for vand ca. en gang om ugen.

Miljøvenlig

Intet affald og lavt energiforbrug gør Veltia førende inden for håndtørrer og meget miljøvenlig. Læs mere om det miljøvenlige valg

Zero Smell-Gel

Zero Smell-Gel mod dårlig lugt. Zero Smell-Gel er en lille gele pude på størrelse med en tændstikæske, som placeres ved luftindtaget i vand opsamleren i bunden af maskinen. Gelen er biologisk nedbrydelig og meget let at tilsætte. Aktive stoffer i gelen indkapsler dårlige lugt molekyler i luften og nedbryder dem i stedet for blot at overdøve lugten af dem. Samtidig sørger det for en mild og naturlig duft i lokalet og kan eventuelt erstatte eksisterende luftfriskere. Veltia kan naturligvis også bruges uden. Se engelsk beskrivelse af Zero Smell-Gel